background

Drukwerk laten maken door Camrize

De online aanwezigheid van jouw bedrijf is tegenwoordig natuurlijk erg belangrijk, maar offline is promotie ook erg belangrijk. Ook daar kunnen wij u mee helpen, van ontwerp tot aan het daadwerkelijke drukwerk.

Image

Wordt gezien als bedrijf, zowel online als offline.

Naast online zichtbaarheid kan ook het gebruik van drukwerk enorm helpen in de bereikbaarheid van uw bedrijf. Zo kunnen brochures en visitekaartjes een grote indruk leveren bij een klant of partner. Camrize helpt u graag bij het realiseren van uw drukwerk.

Visitekaartjes

Maakt toekomstig contact makkelijker

Brochure

Voor iets meer informatie

Briefpapier

Voor zakelijke contacten

Posters

Maakt een boodschap duidelijk

Wij leven in een digitale wereld, maar soms kan niks zoveel impact hebben als offline materiaal. Bij Camrize helpen je graag met elk onderdeel van je project. Dus van het ontwerpen van uw nieuwe campagne tot het benaderen van geschikte drukkers voor uw prints. Als uw onderneming fysieke vormen aanneemt dan is het belangrijk om te weten wat werkt. Wij kijken naar de punten die juist het verschil kunnen maken.

Van printtechnieken en het soort papier tot de kleinste dingetjes op het design, u kunt wel zeggen dat we gek zijn op de details. Als u uw onderneming uw boodschap in de handen geeft van uw klant, aan de muur hangt of door de brievenbus doet dan moet de boodschap duidelijk en begrijpbaar zijn - wij zorgen ervoor dat u niks tekort komt.

Naast dat wij gepassioneerd zijn over websites, zijn wij ook echt fan van drukwerk. Of u nu een evenement organiseert of iets nieuws maakt en een tactische manier wilt vinden om uw klanten te benaderen, soms is het net iets fijner om fysiek informatie aangereikt te krijgen dan bijvoorbeeld een mail.

background

Ook offline goed zichtbaar willen zijn?

Wij gaan graag opzoek naar de beste manieren.