background

De mensen achter Camrize.

Hoi aangenaam, wat fijn dat je er bent! Ben je voor het eerst hier of ben je met ons bekend? Zonder dollen, wij zijn Camrize. Met onze kennis en uw bedrijf proberen wij keer op keer het beste resultaat neer te zetten.

Over ons

Camrize is ontstaan uit de wil om te ondernemen, met oog voor detail, verlangen om hard te werken en ons enthousiasme om geweldige projecten tot stand te brengen.

Het verhaal
We willen onze klanten echt leren kennen en we vinden het leuk om een blijvende relatie op te bouwen. We zijn een klein bedrijf dus benader je altijd ons direct - je persoonlijke team. Bij elkaar hebben we jaren ervaring en we hebben Camrize opgericht om direct en nauwer met onze klanten samen te werken. Op deze manier kunnen we al onze energie steken in wat echt belangrijk is, u. We willen u echt goed leren kennen om uw project naar het volgende niveau te tillen. We kunnen geen betere plek bedenken om u van dienst te zijn dan in ons kantoor in het hart van Amsterdam. In deze geweldige technologie rijke stad kunnen wij u altijd van dienst zijn, en wij dragen ons steentje bij om Amsterdam bruisend van tech te houden.

background

Ervaar kwaliteit

Vanuit ons team en de kringen waarin wij actief zijn kiezen wij de beste matches waardoor wij u of uw organisatie het best kunnen ondersteunen, dat is kracht van onze formule.


Een van de prachtige aanzichten in Amsterdam: de Westerkerk

Herengracht 499
1017 BT, Amsterdam

E: [email protected]
T: +31 20 369 7099

Stuur ons een mailtje of bel ons even. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken. Dus waar wacht je nog op?

Neem contact op