background

Website laten optimaliseren door Camrize

Een website hebben is een, maar bezoekers op uw website laten blijven is een ander verhaal. Wij kijken graag met u om te kijken hoe wij uw website kunnen verbeteren, en zo te zorgen voor meer bezoekers en verkopen.

Image

Krijg goede inzichten over het gedrag van bezoekers

A/B testing

Wat werkt wel en wat niet? Met A/B testing kijken we welke verandering een positieve invloed heeft op de bezoeker. Een knop op een andere plek kan namelijk al leiden tot meer verkopen!

Websiteproblemen

Ook kunnen er problemen zijn bij de website zelf. Afbeeldingen kunnen niet meer laden of links werken niet meer. Ook al zijn dit relatief simpele dingen, ze zorgen er wel voor dat bezoekers de website sneller verlaten.

background

Bereik uw doelgroep met de juiste woorden.

Inhoud is namelijk erg belangrijk voor een website. Zoekmachines zijn namelijk opzoek naar de beste inhoud voor de gebruikers, en daar kunt u goed op inspelen.

Beter gevonden worden op Google

Een hogere positie tussen de zoekresultaten van Google zorgt er voor dat uw website beter kan worden gevonden én bezocht. Wij kijken graag samen met u hoe wij het meeste uit uw website kunnen krijgen, zodat u meer omzet uit uw website kunt krijgen.

Website relevanter maken

Net als een fysieke winkel moet uw website ook relevant zijn voor uw doelgroep. Voor uw zoekresultaten is dit ook essentieel, aangezien Google dol is op unieke content. Samen met u kijken wij hoe wij uw content nóg beter op uw doelgroep kunt afstemmen.

Testen wat werkt op een website

Misschien ziet de website er wel goed uit, maar of de klant precies doet wat u verwacht, is nog maar de vraag. Soms kan alleen al het verplaatsen van een knop leiden tot een hogere omzet. Graag gaan wij met u aan de slag om te experimenteren wat wel en niet werkt.

Websiteproblemen oplossen

Website's die traag laden door bijvoorbeeld enorme foto's zorgen er voor dat bezoekers sneller de website verlaten en Google uw website niet hoog in de zoekresultaten plaatst. Ook deze kleine problemen lossen wij graag voor u op.

background

Wilt u uw website verbeteren?

Wij gaan graag de uitdaging voor u aan!