background

Website laten maken door Camrize

Responsive, mobiel-vriendelijke website's zijn tegenwoordig een van de grootste eisen voor een nieuwe website. Ook logisch, aangezien gemiddeld meer dan de helft van alle bezoekers op een website de website op een mobiel apparaat bekijken.

Image

Website's die begrijpbaar zijn voor u en uw klanten.

Content Management Systeem

Bij Camrize bouwen wij websites die de gebruikers voorop stellen, maar we begrijpen ook dat uw website het leven van u gemakkelijker moet maken.

Of u van plan bent om regelmatig blogs te publiceren, nieuwe producten en/of diensten toe te voegen of simpelweg aanpassingen maken aan pagina's die al zijn gemaakt, hier zou geen webdeveloper nodig voor hoeven te zijn.

Image

Waarom Wordpress?

Snel, betrouwbaar en eenvoudig

Bijna alle websites die wij hebben gemaakt zijn voorzien van WordPress, wat naar onze mening het ultieme CMS is. Zo wordt WordPress ook vertrouwd door bedrijven als Samsung. 

Oorspronkelijk was het een blogplatform, maar WordPress is geëvolueerd tot een verbazingwekkend krachtig en aanpasbaar contentbeheersysteem, perfect voor bedrijven van elke omvang.

Makkelijk te gebruiken

Wordpress is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. U hoeft absoluut geen techneut te zijn om iets aan te kunnen passen, of een nieuw bericht te kunnen plaatsen.

Makkelijker vindbaar

Wordpress maakt het gemakkelijker om de SEO op een website te verbeteren. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw website beter te vinden is wanneer mensen bedrijven zoeken zoals die van u.

Veelzijdig

Dankzij een enorm aanbod aan functies en plug-ins zijn de mogelijkheden heel uitgebreid. Hierdoor is het ook mogelijk om altijd nog een website om te toveren naar een webshop.

Regelmatig bijgewerkt

Je website blijft altijd up-to-date, doordat Wordpress regelmatig bijgewerkt wordt. Hierdoor is uw website altijd beschermd tegen de laatste beveligingslekken en gereed voor de toekomst.

Benieuwd naar de opties?

Wij bespreken de mogelijkheden graag!